17 Ağustos 2013 Cumartesi

Değişen temalarıyla Tchibo

Tchibo her hafta değişen temalarıyla yeni bir dünya sunuyor. “Yazı Lezzetlendirin” temasında yaz günlerini serinletecek ürünlere yer veren Tchiho bu hafta da “En iyi arkadaşım” temasıyla evcil hayvanlarınız için bakım ve oyun fikirleri sunuyor.




Dünyanın lider kahve üreticilerinden olan Tchibo 1949 yılından bu yana 60 ülkede 1300 mağazası ve 120.000 satış noktasıyla son tüketiciye hizmet vermektedir. Her hafta değişen ve yenilenen ürün yelpazesi ile kendine özgü bir parekende mağazacılık anlayışı geliştirmiştir. Tchibo mağazalarında kişisel tüketime göre öğütülmüş kahve, hazır kahve ve çekirdek kahve, alışveriş yorgunluğunu kahvelerini yudumlarken atıştırmalıkları tadarak geçirecekleri Kahve Bar ve her hafta değişen tema ürünlerinin bulunduğu kısım olmak üzere üç ayrı bölüm bulunmaktadır.

Ayrıca Tchibo sıcak havalarda dışarı çıkmadan alışveriş yapmak isteyenler içinde 24 Temmuz’dan bu yana www.tchibo.com.tr ve telefonla sipariş hattı 444 28 26’dan yapılan 50 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı sunuyor.

Tchibo’nun web sitesinde her hafta değişen temalara ulaşabileceğiniz gibi gelecek tema ile ilgili kataloğu görüntüleyebilir, şimdiden seçimlerinizi yapabilirsiniz. Bu renkli dünyayı evinize taşımak için www.tchibo.com.tr yi ziyaret edin..




“Yazı Lezzetlendirin” teması haftasında göndermiş oldukları cok cici Şekerleme Değirmeni için Tchibo firmasına ve Grup 7 İletişim’e çok teşekkür ediyorum. Bisküvi, şekerleme ve fındık öğütebildiğim bu maharetli ürün sayesinde mutfağım ve tatlılarım renklendi..


Facebook Pinterest StumbleUpon Delicious Reddit Digg Email Delicious

6 yorum:

  1. Güle güle kullanın FilİZ Hanım...
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. Ben kullanamadım elimde kaldı ya :) Ama bu aletin suçu dğeil bütün el aletleri elimde kalır benim nasıl bir kuvvet uyguluyorsam :) Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan.
    ay aylin çok güldürdün beni:))))

    YanıtlaSil