Malzemeler ;
- 4 adet domates
- 2 adet top mozarella
- 1 adet avokado
- 7-8 adet siyah zeytin
- Zeytinyağı
- Tuz , karabiber
Pesto Sos:
- 2 paket fesleğen
- Toz parmesan
- 1 avuç Fındık
- Zeytinyağı
Yapılışı ;
Kabuklarını
soyduğunuz domatesleri iri dilimler halinde yarımşar santim olarak
kesin. – Zeytinyağı , biraz tuz ve karabiber ile harmanlayın. Mozarellaları da domatesleriniz ile aynı kalınlıkta kesin. Avokadoların kabuklarını soyun ve ince dilimler halinde kesin. Zeytinlerin kabuklarını elle çıkartın. Servis tabağına
domates , zeytin, avokado, mozarella gelecek şekilde bu sırayla
dizin. Havanda pesto sos malzemelerini doverek sos kıvamına
getirin. Üzerine az bir miktar pesto sos gezdirip servis edin..
Afiyet Olsun....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder