31 Temmuz 2013 Çarşamba

Türkiye'nin Sütçüsü Sütaş

Ramazan ayı blog etkinlikleri ve iftar davetleri ile geçiyor..Bu koşturmacanın arasında en güzeli de yüzümüzü gülümseten hediyeler..Bunlardan biride Sütaş'tan gelen hediyelerdi..Öyle şirin bir çanta içinde geldi ki: hediyeler...” AYOL ÜÇ SAAT OLDU….AÇMAYACAKMISIN HEDİYE PAKETLERİNİ




Yıllardır güvenerek ürünlerini tükettiğim Sütaş gönderdiği hediyelerle beni çok mutlu etti. Teşekkürler SÜTAŞ


Ayrıca biz Sütaşçılar için güzel süprizleri de vardı. Süt ve süt ürünleri sektöründe öncü firma Sütaş'ın internet üzerinden yayın yapan Sütaş Tv kanalının açıldığını biliyormuydunuz???Sütaş web sitesi, Facebook ve izlesene.com üzerinden ulaşılabilen Sütaş Tv'de iftar sofralarını şenlendirecek lezzetli ve pratik tariflerin yereladığı videolar bulunuyor. Tüm tariflerde Sütaş'ın doğal lezzetli ve sağlıklı ürünleri kullanılıyor.

Tüm hazırlık aşamalarını püf noktalarıyla birlikte anlatan videolar sayesinde Ramazan tariflerini, hiç yemek yapmayan biri bile yapabilir. Ne güzel değil mi???Menü tamamlama önerilerinin de bulunduğu kanalda tatlıdan tuzluya birçok tarif var..Sütaş Tv Ramazan sonrasında da yayınına devam edicek.



Facebook Pinterest StumbleUpon Delicious Reddit Digg Email Delicious

2 yorum:

  1. Afiyet olsun gerçi şimdiye kadar bitmiştir bile :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bitti. sutas ayran ve suzme peynirin hastasiyim..

      Sil