14 Temmuz 2013 Pazar

Gold Master Şaşırtır.....

Sosyal Medya Uzmanı Ohannes Kan'ın daveti ile Goldmaster biz yemek bloggerlarıyla Beylikdüzü fabrikada biraraya geldi. Blogger toplantısı olmasının yanında benim için ayrı bir yeri vardı bu toplantının. Hem çok sevdiğim arkadaşlarımla biraraya gelip sohbet etme imkanı buldum, hemde bu toplantıya katılan konuklar için Goldmaster ürünlerini kullanarak elimden geldiğince sağlıklı ve güzel bir menü hazırladım. Hazırlıklar sırasında sevgili dostum Leyla Kılıç bana yardımcı oldu..

Goldmaster gerçekten şaşırtıyor. Çok güzel bir ürün yelpazesine sahip olan marka eşdeğer olan çok ünlü markalara göre çok ucuz, hemde tamamen yerli bir firma. Türk girişimcilerini teşvik etmek adına bu güzel ürünler alınır.. Biz hanımların isteğine ve kullanımına uygun olarak üretilmiş..Kesinlikle tavsiye ederim...



GoldMaster, yemek bloggerlarıyla bir araya geldi
GoldMaster, yemek bloggerlarıyla tanışma etkinliği düzenledi. GoldMaster Genel Merkezi’nde düzenlenen bloggerlarla tanışma etkinliği, GoldMaster Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Bora Abdik, GoldMaster Elektrikli Ev Aletleri İş Geliştirme Direktörü Sedat Çulfaz, GoldMaster Elektriksiz Ürün Grubu İş Geliştirme Direktörü Murat Nadas, GoldMaster Pazarlama Müdürü Gaye Öner, yemek bloggerı ve Chef Filiz Çatalkaya ve Uzman Diyetisyen Ayşegül Bahar’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
GoldMaster’ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte, GoldMaster’ın elektrikli küçük ev aleti ürünleri, çaycıdan ütüye, süpürge makinelerinden mutfak robotlarına kadar tüm ürün kategorileri tanıtıldı. Yemek bloggerı ve Chef Filiz Çatalkaya’nın GoldMaster ürünleriyle hazırladığı harika, lezzetli ve sağlıklı yemeklerden tadan bloggerler, showroomu gezme imkânı bularak ürünlere dokunma ve yerinde görme fırsatı yakaladılar.



Etkinlik açılış konuşmasında, GoldMaster’ın marka geçmişine, ürün çeşitlerine ve küçük ev aletleri kategorisinde Seda Sayan ile yaptığı işbirliği konularına değinen GoldMaster Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Bora Abdik, “3 yıl önce “Küçük Elektrikli Ev Aletleri” pazarına girdik ve kısa sürede çok büyük başarılar elde ederek kadınların tercih ettiği markalar arasında yer almaya başladık” dedi. GoldMaster’ın, dünya üzerindeki gelişmeleri ve teknolojileri izleyip, bu gelişim ve teknolojileri yaklaşık 40 yıldır elektronik sektörüne taşıdığını söyleyen Sibel Bora Abdik,“Kaliteden ödün vermeden, tüketiciye en kullanışlı, anlaşılır ve modern ürünler sunmak için uğraş veriyoruz.” dedi.

GoldMaster Seda Serisi
Seda Sayan’la işbirliği konusuna değinen Sibel Bora Abdik, “Kendisi, kadınların sonsuz güven duyduğu ve samimiyetine güvendiği bir isim. Kadınları çok iyi tanıyan, onların ihtiyaçlarını o kadar iyi biliyor ki bizi birçok konuda yönlendirdi. Kendisinin bir süredir küçük ev aletleri ile ilgili fikirleri varmış. Gözlemlerine dayanarak şık, pratik ve kullanışlı ütüler, robotlar, çay makineleri, süpürgeler gibi akıllı aletler tasarlamış. Tüm bu tasarımları hayata geçirmek kısmında ise yolumuz kesişti diyebilirim. Seda Hanım tasarladı, biz ürettik. Adına da Seda Serisi dedik… Seda Hanım’ın kendi programında tanıtıyoruz ‘Seda Serisi’ni… Aslında bu çalışma Türkiye’de bir ilk diyebiliriz. Seda hanım ile çalışmalarımız devam ediyor, ürün tasarımlarımız üzerinde hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Hiç bir marka böyle bir işbirliğini daha önce yapmadı. Seda hanım’ın tasarımına katkıda bulunduğu seda serisi ürünlerini onu çok seven Türk hanımları ile buluşturmaktan büyük keyif duyuyoruz.” dedi.

GoldMaster Elektrikli Ev Aletleri İş Geliştirme Direktörü Sedat Çulfaz, Elektrikli Ev Aletleri kategorisi ürün çalışmalarına 3 yıl önce birlikte başladıklarını belirterek “Her ürünü öncelikle kendimiz deniyoruz ve kullanıyoruz. Kalite bizim için en önemli unsurdur. Kendimizin kullanmadığı ürünleri üretmiyoruz. Müşteri memnuniyeti önceliğimizdir. Bugün, GoldMaster çatısı altında Türkiye’nin her yerinde yaklaşık 4000 satış noktası bulunuyordedi.

Elektrikli ev aletleri kategorisinde gıda hazırlama grubu, içecek hazırlama grubu, pişirme ve kızartma grubu, ütü grubu, temizlik grubu, kişisel bakım grubu ve ısıtma-soğutma grubu olmak üzere yaklaşık 130 ürün bulunduğunu söyleyen Çulfaz, “Ürünlerimizde hata payı binde birdir. Bütün ürünler fabrikamızda test ediliyor“ dedi.
GoldMaster Pazarlama Müdürü Gaye Öner, Ramazan ayında düzenlenecek yarışma ile ilgili açıklama yaparak yarışma kurallarını ve ödülleri hakkında bilgi verdi.
Ramazan mutfaklarına sihirli eller dokunuyor

GoldMaster, Ramazan ayı boyunca yemek konusunda uzman blogger yazarlarını yarıştırıyor. Yarışma, 9 Temmuz Salı günü başlayacak ve 7 Ağustos Çarşamba günü saat 18:00’de sona erecek. Birinciye 1000 TL, ikinciye 750 TL ve üçüncüye 500 TL hediye çeki verilecek.

Yarışmaya katılan Blogger yazarları, Ramazan ayı boyunca her hafta ana yemek ve tatlı veya salatadan oluşan bir menü hazırlayarak toplamda 4 menü ve 8 adet yemek üretimi gerçekleştirecek. Yarışmacılar yapılan menüdeki her yemeğe ait bir fotoğraftan haftada 2 adet fotoğraf ve kısa yapım tarifini bloğunda post olarak girdikten sonra twitter ve instagram hesaplarından GoldMaster’ı tag’leyerek paylaşacaklar. Yarışmayı kazanan bloggerlar GoldMaster sosyal medya adreslerinde duyurulacak.
Celebrity Chef Ayvaz Akbacak, Yemek Bloggerı ve Chef Filiz Çatalkaya Orhan, Uzman Diyetisyen Ayşegül Bahar, Uzman Diyetisyen Özge Kelebek, Beygiad Başkanı Hayrettin Peksoy, Habertürk Köşe Yazarı Hande Şarman, Psikolojik Danışman, Yazar Aşkım Kapışmak, Müzisyen, Yazar, Gurme Ece Dorsay ve GoldMaster Genel Müdürü Sinan Bora olmak üzere 9 kişiden oluşan jüri 7 temel kritere göre puanlama yaparak kazananları belirleyecek.

Bunlar sıra ile;
  • Mevsiminde sebze ve meyve kullanımı yoksa alternatifinde kuru kullanması
  • Baharatların uyumu
  • Yanındaki garnitür
  • Yemeğin sosu uyumu
  • Görsellik (tabağın alanı içindeki)
  • Uyumluluk 


GoldMaster elektrikli küçük ev aletleri ürünlerinde geçerli olan hediye çekleri 1 Eylül 2013 - 1 Aralık 2013 tarihleri arasında kullanılabilecek ve ürünler sadece shop.goldmaster.com.tr adresinden sipariş edilebilecek.





Facebook Pinterest StumbleUpon Delicious Reddit Digg Email Delicious

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder