7 Haziran 2013 Cuma

Wedding Fest ve LG Elektronics

Wedding Fest etkinliğinde LG Elektronics beyaz eşya standıyla ziyaretçileri ağırladı. Tüm gün süren etkinlik boyunca LG standında profesyonel şeflerin hazırladığı lezzetler ziyaretçilerle buluştu. Ayrıca sertifikalı seminerler düzenlendi.



En iyi düğün konseptlerini ziyaretçileriyle buluşturan Weding Fest, LG electronics ile daha da renklendi. Etkinliğin başladığı sabah saatlerinden akşama kadar LG standında özel aktiviteler gerçekleştirildi. EKS (Eyüp Kemal Sevinç) Mutfak Akademisi şeflerinin hazırladığı gurme lezzetlerin gün boyu katılımcılara ikram edildiği etkinlikte, dünyaca ünlü bıçak markası Victorinox, özel bir bıçak şovu gerçekleştirdi. 






Victorinox eğitimli şefinin eğlenceli bıçak şovunun ardından tanınmış fotoğraf sanatçısı Mehmet Ateş, yemek fotoğrafçılığı konusunda seminer verdi. Eğitimin sonunda sertifika almaya hak kazanan katılımcılar, yemek fotoğrafçılığının incelikleri hakkında bilgilendirildi.










Evlilik hazırlıkları yapan çiftler LG Elektronics standında markanın birbirinden özel tasarımlı beyaz eşya ürünleri görme ve inceleme fırsatı buldular.





Teşekkürler LG....
Facebook Pinterest StumbleUpon Delicious Reddit Digg Email Delicious

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder