14 Haziran 2013 Cuma

Esse KitchenAid Ürün Lansmanı

Uzun yıllardır hayalini kurduğum bir üründür KitchenAid Artisan Mutfak Makinesi..Özellikle pastacılık eğitimi aldığım yıllarda kullanmış ve çokta memnun kalmıştım. Hepimizin bildiği gibi bu ürün Türkiye'de Esse mağazalarında satılıyor. Ne zaman alışveriş yapmak için bir Esse mağazasına uğrasam bu ürün birgün benim olacak diye bakarım..Ve geçtiğimiz haftalarda Esse firmasından KitchenAid markasının ürün lansmanına davet edildiğimi belirten bir mail aldım ve sevinçten havalara uçtum. Firma yetkilisi Gül hanım telefonla arıyarakta bilgi verdi ve blogger arkadaşlarımı davet edebileceğimi söyledi. Ayrıca lansman sonunda Esse markası olarak bloggerlar ile ne tür çalışmalar yapabileceğimizi sizlerle görüşmek isteriz diye belirtti.


Esse ve KitchenAid çok sevdiğim markalardı. Bu lansman sayesinde ürünler hakkında daha detaylı bilgiye sahip olacaktım. Plaza Otel'e geldiğimizde bizi Esse Pazarlama müdürü Gül Kayadeniz ve Satınalma Müdürü Mustafa Akdağ karşıladı..KitchenAid İhracat Müdürü Kris Van Den Bossche bize tüm ürünler hakkında detaylı bilgi verdi ve Satınalma Müdürü Mustafa Akdağ simultane tercüme yaptı. Ve her ürün tanıtımından sonra ürünler ilgili soru sormamıza imkan tanındı. Bu anlamda çok yararlı bir toplantı oldu.




Özellikle Artisan serisine bayıldım. Klasik kırmızının haricinde çok çeşitli renklerde üretilen ürünlerin tasarımları da bir harika..O kadar ince düşünülerek tasarlanmış ki; özellikle bazı ürünler Türkiye standartlarına uygun olarak üretilmiş. Özellikle Türk kullanıcılar düşünülerek Mutfak makinesi 4,7 ltnin haricinde 6,9 lt olarakta üretilmiş ve dilerseniz yedek karıştırma kabı ilede alma imkanınız var. Dilimleme yapabileceğiniz kesme makinesinde ise dilimleyeceğiniz ürünü istediğiniz kalınlıkta dilimleyebileceğiniz gibi, ürünün kalınlığına göre 3 ayrı kademede ayarı yapabiliyorsunuz. Örnek vermem gerekirse kabağı yuvarlak dilinleyebileceğiniz gibi isterseniz boyunada dilimleme imkanı tanıyor. Şuana kadar Hiçbir markada görmediğim bir üründe şarjlı el blendırı..İstediğiniz yerde kullanın ve priz arama derdiniz yok. İnanın tüm ürünleri tek tek anlatmamın imkanı yok..Tek kelime ile hepsi tasarım harikası..Ve çok renk seçeneği ile kullanıcıları ile kucaklaşmayı bekliyolar..




Ürünleri yakından tanıma fırsatı tanıdıkları için Sayın Gül Kayadeniz,Mustafa Akdağ ve Olgu Şengül'e ve ürünler hakkında detaylı bilgi veren ve tüm sorularımıza bıkmadan usanmadan cevap veren Sayın Kris Van Den Bossche'ye sonsuz teşekkürler..



Bundan sonra da güzel işbirliekleri içinde olmamız dileği ile...Teşekkürler Esse, Teşekkürler KitchenAid...
Facebook Pinterest StumbleUpon Delicious Reddit Digg Email Delicious

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder