12 Kasım 2013 Salı

Tchibo'dan yepyeni kahve makinesi Picco

PİCCO RENGARENK VE ÇOK SEVİMLİ


Uzun yıllardır dünya kahve sıralamasının en üst noktalarında yer alan Tchibo; kolay kullanımlı yeni kahve makinesi Picco’yu tüm Tchibo mağazalarında, Tchibo.com.tr’de ve 444 28 26 numaralı telefonla sipariş hattında satışa çıkardı.

2013 yılının son çeyreğinde satışa çıkan Picco kahve makinesi, kullanışlı olduğu kadar sevimli de. Uygun boyutlardaki tasarımı ile mutfaklarda yer kaplamayan Picco; plajları anımsatan Sand beach, enerjik Blue-wave, neşeli Violet-flower, sade White-snow ve tutkulu Black-volcano renkleriyle her tarzdaki ev için ideal. İki farklı basınç sistemi, ayarlanabilir su ve fincan sehpası, hızlı hazırlama süresi ve Eco Top Ten sertifikası ile kahve severlere birbirinden lezzetli tatlar vadeden Picco, günün yoğunluğu içerisinde bir kahve molasıyla enerji toplamak isteyenler için ideal bir tasarım. Üstelik 99,95 TL’lik tanışma fiyatı ve 2 kutu kapsül kahve hediyesiyle çok avantajlı.




Picco’yla günün her saatine uygun bir kahve lezzeti

Tchibo, yeni makinesi Picco ile günün her saatine uygun farklı bir lezzet vadediyor. Kahvenin benzersiz aromasını koruyan ve hava geçirmeyen kapsüller içerisinde buluşan café crema ve espresso lezzetlerini kahve severlere sunan Picco, dört dörtlük bir kahve keyfi için bütün detayları düşünmüş.
Her damak zevki için ayrı bir lezzet!
Tchibo Hakkında
Dünyanın lider kahve üreticilerinden Tchibo, 1949 yılından beri 60 ülkede 1300 mağazası ve 120.000 satış noktasıyla tüketicilerine hizmet vermektedir. Kahve üretiminin yanı sıra tüm satış noktalarında her hafta değişen ürün yelpazesi ile kendine özgü perakendecilik anlayışı geliştirmiştir. Tchibo mağazalarında, kişisel tüketime uygun öğütülmüş kahve, hazır kahve ve çekirdek kahve, alışveriş yorgunluğunu nefis kahve ve atıştırmalıkları tadarak atmak isteyenler için Kahve Barı ve her hafta değişen tema ürünlerinin bulunduğu kısım olmak üzere üç ayrı bölüm bulunmaktadır. 2005 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren Tchibo, ülkemizde 11 ilde 51 mağazası ve www.tchibo.com.tr online satış noktası ile tüketicileriyle buluşmaktadır.

Facebook Pinterest StumbleUpon Delicious Reddit Digg Email Delicious

5 yorum:

  1. Tchiboda yakından gördüm çok şirin pratik kullanışlı bir makine gerçekten kahve tutkunu iseniz ve mutfagınızda yer kaplamayacak bir makine arıyorsanız tam size göre

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok beğendim canım...Bizim evdeki kahve canavarına göre...

      Sil
  2. Oldukça pratik görünüyor ablacım. Güzel güzel kahveler yaparsın... Sevgiler. :)

    YanıtlaSil
  3. vayyyyy bayıldım zaten tchıbo urunlerını çok severım buda çok ciciymiş tatlım...se4vgiler öpuyorum

    YanıtlaSil