15 Nisan 2013 Pazartesi

Hecha ile 7. Blog Yazarları Buluşması


Mis gibi bir bahar sabahında Kadıköy Balon Cafe'de Senem'in yemekleri blogunun sahibi Senem hanımın Hecha firmasının sponsorluğunda düzenlediği kahvaltıda 100 blog yazarı arkadaşımızla buluştuk. 

Yemekten modaya çeşitli dallarda blog yazan arkadaşlarla biraraya gelip tanışma imkanı bulduk. Ana sponsor Hecha firmasının sahibi Yağız beyin asistanı Ece hanım ve Senem hanım konuklarla tek tek ilgilendiler. Gönül isterdi ki Yağız beyde orada olsun ama sağlık nedenleri ile organizasyona katılamamıştı.

Hecha firması ve Yağız beyle tanışıklığımız Şeflerin Duellosu yarışmasına dayanır. Kendisi jürideydi ve güzel yorumları ile beni çok onere etmişti. Daha sonrasında da hep desteğini gördüm. Ülkemizin ilk  dökme demir mutfak eşyaları imalatçısı olan Hecha 7. blog yazarları buluşmasına sponsor olarak blog yazarlarına destek verdiğini göstermiş oldu. En son İdeal Home fuarında sohbet etme imkanı bulduğum Yağız İzgül'e her zamanki mütevazi tavırlarından dolayı ve 7. Blog yazarları buluşmasına sponsor olduğu için çok teşekkür ediyorum. 






Bu buluşma sayesinde sanal ortamda tanıdığım birçok blog yazarı arkadaşımla yüzyüze tanışıp sohbet etme imkanı buldum. 








Bu organizasyonu düzenleyen Senem hanıma http://www.seneminyemekleri.com,   ürün sponsoru olan nefis dondurmaları ile Algida'ya, güzel mesajı ve melek biblosu ile Tavsiye Kanalı ve Renan Tan'a, yeni piyasaya çıkardığı güzellik ürünü için Orkide Hareketi'ne, bize kitap oluşturma imkanı veren Afilli Kitap'a, güzel makarnalarıyla MakarnaLütfen'e, hediye çekiyle Durance'ye, kahvaltımıza eşlik eden mis gibi simitleriyle Simit Sarayı'na ve çoşkulu katılımları ile blog yazarı arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum..










Facebook Pinterest StumbleUpon Delicious Reddit Digg Email Delicious

6 yorum:

  1. canim ne guzel anlatmissin keyifle okudum..orada olmak benim icin de cok keyifliydi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum, 4 Mayıstada Bursadayız:) Ve Bursa buluşmasında çok güzel süprizler var..

      Sil
  2. Keyifli bir yazı elinize sağlık :)

    Sizide bloguma beklerim Filiz Hanım.

    http://makyajsizzolmaz.blogspot.com/

    Sevgilerle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim..Yoğunluktan blogları ziyarete başlayamadım bitürlü..en kısa zamanda iadei ziyaret yapıcam..

      Sevgiler...

      Sil
  3. Çok keyifli bir gün geçirdik ,tanışmak güzeldi:)

    YanıtlaSil