10 Nisan 2014 Perşembe

PayPal ile ‘Alışverişini online yap, yemeğini mutfakta’

Paypal sponsorluğunda Usla Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi'nde harika bir yemek yarışmasına katıldım. Yarışmada yapacağımız yemeğin malzemelerini PayPal ödeme sistemi ile www.gurmenet.com ve www.tazemasa.com'dan gerçekleştirdik.

Ben yıllardır bu güvenli alışveriş yöntemini kullanıyorum..Kredi kartım acaba kopyalanır mı?? diye düşünmüyorsunuz.. Güvenli alışverişin adresi olan PayPal ile bu değişik ve eğlenceli yarışmaya dahil olmak çok güzeldi..Tüm blogger arkadaşlarımızla çok eğlenceli dakikalar geçirdik. Bizim için yarışmadan çok eğlence yanı ağır bastı..


Ayrıca bu yarışma sayesinde uzun süredir iletişime geçmek istediğim Favoreat yetkilileriyle de tanıştım..Sitenin işleyişi hakkında detaylı bilgi verdiler. Bundan sonrada Filizza olarak PayPal ve Favoreat ile işbirliği içinde olmayı planlıyorum...




Bu organizasyonda emeği geçen Paypal'a, Favoreat'e, etkinlikle ilgili tüm sorularımıza cevap veren ve yardımcı olan sevgili arkadaşım Gönül İler'e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum...



Bloggerlar alışverişlerini PayPal ile internetten, yemeklerini mutfakta yaptılar!

Alışverişini online yap, yemeğini mutfakta’ sloganıyla düzenlenen PayPal Gurme Bloggerlar Yarışması gurme bloggerları mutfakta buluşturdu

Gurme bloggerlar bu sefer klavye başında değil, mutfakta hünerlerini sergiledi. Geleneksel hale gelmesi planlanan PayPal Gurme Bloggerlar Yarışması, 29 Mart Cumartesi günü Uluslararası Servis & Lezzet Akademisi’nde (USLA) gerçekleştirildi.
Online ödeme sistemleri sektörünün küresel lideri PayPal’ın düzenlediği Türkiye’nin ilk online alışveriş yarışmasının sloganı ‘Alışverişini online yap, yemeğini mutfakta’ olarak belirlendi. Yarışma için mutfağa giren bloggerlar birbirinden lezzetli yemekler yarattı. Katılımcılardan tek istenen yarışma için alışverişlerini www.gurmenet.com ve www.tazemasa.com üzerinden gerçekleştirmeleriydi.
Bütçenin efektif değerlendirilmesi, malzeme seçimi, lezzet ve sunum gibi kriterleri üzerinden puanlama yapılan yarışmada ‘Pastacı Kız’ gurme blog yazarı Özlem Vural yemeğiyle birinci seçilirken, ‘Eyvah!!! Yemek Yandı Ocak Battı’ gurme blog yazarı Gönül İler ikinci, ‘Pasta Kasrı’ gurme blog yazarı da Tülin Kalkan üçüncü oldu. Kazananlar 750 TL, 500 TL ve
250 TL’lik ödüllerin sahibi olurken, tüm katılımcılara çeşitli hediyeler verildi.

Alışveriş anlayışını kökten değiştiren PayPal’ın düzenlediği yarışmanın jürisinde PayPal Türkiye Ülke Direktörü Kıvanç Onan’ın yanı sıra USLA’nın deneyimli Şefi Selim Karaca, Brezilya kökenli ve daha önce New York gibi dünyaca ünlü şehirlerde bulunan Şef Gustavo Galvao ve dünyaca ünlü İtalyan Şef Giovanni Terracciano de yer aldı. Giovanni Terracciano, İtalya’daki 20 yıllık profesyonel tecrübesini Mövenpick Hotel’ gelen ziyaretçilere birbirinden lezzetli yemekler sunarak paylaşıyor. 2011 yılından bu yana Mövenpick Hotel’de Executive Chef olarak görev yapan Giovanni Terracciano’nun, ulusal ve uluslararası olmak üzere 5 farklı ödülü bulunuyor.

PayPal Türkiye Ülke Direktörü Onan etkinliğe ilişkin olarak “Bugün burada, hep birlikte çok keyifli bir etkinlik gerçekleştirdik. İnternet üzerinden alışverişle başlayan ve fiziksel ortama taşınan PayPal Blogger Gurmeler Yarışması’yla farklı bir organizasyon gerçekleştirdik.. Bizimle birlikte olup yarışmaya katılan ve jüride yer alan herkese teşekkür eder, kazananları da tebrik ederim” dedi.

Favoreat ile pişir, sat, paylaş, tat
Türkiye’nin ilk sosyal odaklı yemek platformu Favoreat ile kullanıcılar, PayPal ile ödeme ve satın alma ayrıcalığı ile, hem yaptıkları yemekleri satabiliyor hem de başkalarının yaptıkları yemekleri satın alabiliyorlar. Yemek yapmaktan hoşlananlara, bu yeteneklerinden kazanç elde etme fırsatı sunan Favoreat, yemek yapmaya vakti olmayan ama taze, ev yapımı yemek arayanlara ideal bir çözüm sunuyor. Favoreat’de dilerseniz blog yazarak tariflerinizi de paylaşabiliyorsunuz.

PayPal Hakkında

PayPal online ve mobil alışveriş yapmanın daha güvenli, hızlı ve kolay yöntemidir. Kart bilgilerini satıcı ile paylaşmadan ödeme yapmanızı sağlayan PayPal ile hesap açarak, PayPal’ı destekleyen binlerce işyerinde sadece e-posta ve şifrenizi kullanarak alışveriş yapabilirsiniz. Dünya’da 143 milyon aktif kullanıcısı ile 9 milyonu aşan üye işyerinde alışveriş imkânı sunan PayPal, dünya e-ticaret hacminin de  yüzde 18’ine sahiptir. 193 pazarda, Türk lirası dâhil 26 para biriminde hizmet veren PayPal, sağladığı güvenilir hizmetle uluslararası pazarda lider bir ödeme sistemidir. Türkiye’de 2 milyonu aşkın kullanıcı hesabı bulunan PayPal’ı şuanda 4000’ün üzerinde üye işyeri kullanmaktadır. Daha detaylı bilgi için: www.paypal.com ya da facebook.com/PayPalTurkiye & twitter.com/PayPalTR


Facebook Pinterest StumbleUpon Delicious Reddit Digg Email Delicious

2 yorum:

  1. İnternet alışverişlerimi 2009 yılından bu yana paypal ile yapıyorum.Yurtiçi ve yurt dışı alışverişlerde oldukça güvenli :)

    http://www.sosyalmedyakafe.com/

    YanıtlaSil