20 Kasım 2015 Cuma

Benim lezzet yardımcım Pakmaya Pişirme Yardımcıları...Size de öneriyorum!


Biz hanımlar sevdiklerimize en iyisini, en güzelini sunmak isteriz...İşte ben de aileme, dostlarıma tatlı-tuzlu lezzetler  hazırlarken Pakmaya Pişirme Yardımcıları kullanıyorum. Maya başta olmak üzere hamur kabartma tozundan, şekerli vaniline... Kakaodan, pudra şekerine... Pirinç unu, buğday nişastası, mısır nişastası, krem şantisi, enfes sosları ve pasta kremaları ile Pakmaya benim mutfaktaki bir numaralı yardımcım oldu. Kekler, kurabiyeler, tartlar, pastalar, poğaçalar, geleneksel tatlılar Pakmaya ile bir başka oluyor. 

Unutmadan Pakmaya’nın enfes tarifler sunan bir de web sitesi var: www.mutfaginyildizi.com. Açıkçası ben www.mutfaginyildizi.com’a bakmadan mutfağa girmiyorum. En son Aşureli Kek tarifini denedim, herkes bayıldı: http://mutfaginyildizi.com/tarif/asureli-kek/402




Eğer siz de yeni ve enfes lezzetler peşindeyseniz, misafirlerimi nasıl şaşırtacağım diye düşünüyorsanız Pakmaya, zengin ürün çeşitleri ve www.mutfaginyildizi.com’daki tarifleriyle sizin de vazgeçilmeziniz olacak. Mutlaka ziyaret edin.

Bir boomads advertorial içeriğidir.