Piliç
etinden yumurtaya, zeytinyağı'ndan gübreye kadar ürün
çeşitliliği olan Keskinoğlu firması 3200 kişilik büyük bir
aile. Şirketin kurucusu merhum İsmail Keskinoğlu'nun felsefesini
benimsemiş ve bugünde geleneklerine bağlı, aynı zamanda modern
üretim tesislerine sahip firma her geçen daha da büyüyüp
gelişmekte. Hepimize örnek olacağını düşündüğüm bu
felsefeyi paylaşmak istiyorum.
- Kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkalarına yapma.
- Hayatın müddetince doğruluktan ayrılma
- Geride kalan geçmiştir. Hep ileriye, yeniliğe bak. Fakat ardında kalanları unutma.
- İnsanları sev ve kenetlen.
- Çok çalış, ümitsizliğe kapılma. Dürüst ol. Yaptığın işin daha iyisi vardır, yılmadan araştır bulursun.
- Yaptığın işte tüketiciye her zaman en iyisini ve en güzelini ver. Ticaretin sırrı budur.
- Her zaman en iyisini yapın, en pahalıya satın. Herkes pahalı desin ama Keskinoğlu'nun malı kötü demesin.
- İşi önce kafanla, sonra ellerinle yap.
- Özverili çalış ve hep daha iyisinin peşinde koş.
- Prensip ve işlerinde “Ben” değil “Biz” kelimesi hakim olsun.
- Yaşamak, Dünya ve Türkiye çok güzeldir. Kıymeti bil ve her demin tadını çıkar.
- Hiçbir zaman güneş üzerine doğmasın.
Bu
felsefeye bugünde sahip çıkan Keskinoğlu ailesi geçtiğimiz
günlerde MSA' da düzenlediği İtalyan Mutfağı workshop'ına
davet etti. Hem büyük bir mutluluk hem de büyük onur
duydum. Bizi Halkla İlişkiler
Müdürü Eylem Şenel ve Sosyal Medya Danışmanı Selin
Egeli karşıladı. Öyle
sıcak bir karşılamaydı ki; kendimi o büyük Keskinoğlu
ailesinin bir ferdi gibi hissettim.
Bu
workshopta Keskinoğlu firmasının ürünleri arasında olan Ravika
Zeytinyağını da deneme şansımız oldu.Asit oranı düşük çok
güzel bir yağ. Bu arada merhum İsmail Keskinoğlu'nun doğup
çocukluk yıllarını geçirdiği köyün adı Ravika. İşte bu
kadar geçmişine bağlı bir firma Keskinoğlu..Gerçekten takdir
etmek lazım..
Keskinoğlu
ürünleri ile İtalyan Mutfağı workshop'unun eğitmen chefi Hakan
Şen ile çok güzel yemekler hazırladık ve çok eğlenceli saatler
geçirdik.
Chefimiz
Hakan Şen'in bize verdiği bilgiler doğrultusunda Tavuk, gorgonzola
ve ceviz salatası yaptık. Muhteşem bir lezzetti.
İtalyan
mutfağının baş tacı el yapımı makarnalardır. Keskinoğlu
organik yumurtalar ile hamurlarımızı yoğurduk, makinede açtık
ve kestik.
El
yapımı fettuccine, kremalı yaban mantar sos ile tadına doyamadık.
Ve
sonunda Vişne soslu Ricotta kek güne damgasını vurdu.
Blogger
arkadaşlarımızla beraber çok eğlenceli ve güzel bir gün
geçirdik. Bizim için bu güzel workshop'u hazırlayan ve hediyeler
sunan Keskinoğlu firmasına, bizi çok güzel ağırlayan Halkla
İlişkiler Müdürü Eylem Şenel ve Sosyal Medya Uzmanı Selin
Egeli 'ye, bize İtalyan Mutfağı ve menü
hakkında bilgileri bizimle paylaşan chef Hakan Şen ve MSA'ya çok
teşekkür ediyorum.
En
güzelide günün sonunda aldığımız sertifikalardı.
Böyle
güzel organizasyonlarda yine, yeniden beraber olma dileği ile...
Canımmm izlemeye aldım nasipse bundan sonra sık sık ziyaretine gelirim öpüyorum...
YanıtlaSilÇok teşekkürler Derya'cım...
SilCanım deneme deneme:)))
YanıtlaSil:))))
SilDeneme başarıyla sonuçlanmıştır öptüm iyi akşamlar...
YanıtlaSilsonunda başardım :))) öpüyorum kocaman iyi akşamlar
Sil